10 Bedste Valentine's Champagne & Sparkling Wines Media

Valentinsdag er lige om hjørnet. Bobler kan varmt anbefales, uanset om det fejres med en elsket eller uden. Forkæl dig selv med en Valentine's Champagne fra Frankrig, hvis du føler dig luksus - og gør det snart, hvis taksterne går på plads - eller tjek en af ​​vores billigere boblende favoritter fra hele kloden. Priserne er standard detailhandel.

Luksus Valentins Champagne

valentine

2017 Paula Kornell Blanc de Noirs, Napa Valley, Californien, USA | 50 USD

Let, delikat og tør med fine, varige bobler og noter af lemon curd, hvid fersken, abrikos, mandelstriber og challahbrød.

NV Champagne Charles Heidsieck Brut Reserve, Frankrig. Tilgængelig på wine.com for ,99

Rig, ristet og tør med fine, varige bobler, silkeblød tekstur og noter af mandelcroissant, marcipan, æblekage og kridt.

2008 Champagne Collet Brut Collection Privee, Ay, Frankrig |

Elegant og tør med varige fine bobler og noter af citronskal, hindbær, karamelæble, mandelcroissant og kridt.

valentine

nv Andre Jacquart Vertus Oplev Champagne Premier Cru Blanc de Blancs Extra Brut, Frankrig | 100 USD

Udsøgt silkeblød tekstur med meget langtidsholdbare og fine bobler. Rig og smagfuld med noter af hvid fersken, gallaæble, ristet mandel og brioche.

Valentins champagne og mousserende vin til mindre

NV Pere Ventura Cava Brut Tresor Reserva Penedes Catalonien Spanien |

Smukt afbalanceret, silkeblød og tør med varige fine bobler og noter af citronskal, gult æble, mandelsplinter og havspray.

NV Faire La Fete Cremant de Limoux Brut, Frankrig | 19 USD

Frisk og knogletør med fine, varige bobler og noter af citron, fersken, ingefær og biscotti. Enestående værdi!

NV Valentin Bianchi Brut, San Rafael, Mendoza, Argentina, tilgængelig på wine.com for ,69

Rig og tør med fine, vedvarende bobler og noter af citroncreme, mandelsplinter, graham cracker og creme caramel.

NV Altemasi Trentodoc Trentino, Alto, Adige, Italien |

Fin og knogletør med noter af citronskal, æbletærte, benzin, kridt og mandelflis.

2017 Simonsig Cape Sparkling Brut Rose, Stellenbosch, Sydafrika |

Elegant, tør og silkeblød Pinotage/Pinot Meunier-blanding med vedvarende fine bobler med noter af citronskal, hvid fersken, lyserød rose og kridt.

NV Bibi Graetz Bollamatta mousserende vin, Italien | 26 USD

Økologisk dyrket Sangiovese med et livligt, varigt glimt og noter af hindbær, jordbær, lime og kridt.

>LÆS: SÅDAN FÅR DU EN ROMANTISK LIBIDO-BOOSTING VALENTINE'S DAY MIDDAG

>LÆS: HER SKAL DU VÆLGE DEN BEDSTE CHAMPAGNE-STIL TIL DIG