5 tips til at finde gratis ting at gøre Near Me Media

Hvordan undgår du at blive isoleret fra omverdenen efter pensionering? Især hvis du har en fast indkomst? At være en del af verden omkring dig hjælper med at holde på digfølelsesmæssigt sundtog kognitivt engageret. Det er så nemt at finde situationer og aktiviteter, der er sjove, og som får dig til at føle dig værdsat. Jeg har fundet flere måder at finde gratis ting at lave i nærheden af ​​mig for at holde forbindelsen. Alt det kræver er lidt research og en vilje til at sætte dig selv derude. Her er 5 tips til at hjælpe dig med at forblive aktiv og forbundet!

Forbliv forbundet

Start med at tilmelde dig e-mail- eller snailmail-påmindelser for at holde dig ajour med en organisations aktuelle aktiviteter. Nogle organisationer tilbyder endda tekstbeskeder. Tilmelding er nøglen for at undgå at gå glip af mange interessante ting!

Besøg det lokale bibliotek

Jeg var overrasket over at opdage en jackpot af gratis eller meget billige aktiviteter i nærheden af ​​mig, da jeg besøgte mit bibliotek og bibliotekerne i nærliggende byer. Arrangementerne rummer en bred vifte af interesser. Her er, hvad jeg tilmeldte mig i den kommende måned, og dette er på ingen måde alt, hvad der blev tilbudt:

• En gratis workshop, der forklarer, hvordan man downloader de gratis e-ressourcer, som mit bibliotek tilbyder, til min mobiltelefon eller andre enheder
  • En poesigruppe lørdag formiddag for forfattere eller digteelskere
  • 2 forskellige håndværksværksteder om, hvordan man laver en koreansk lanterne og håndvarmere (alle materialer leveres gratis af biblioteket)
  • En forfattergruppe, der mødes to gange om måneden
  • Et foredrag om, hvordan man bruger en Air Fryer

Alle mine biblioteker i området tilbyder gratis, ret aktuelle film på forskellige dage eller aftener - et giver endda gratis pizza og dessert! Jeg fandt også en optræden lørdag eftermiddag af et lokalt kendt kvindekor til . Og jeg vil ikke glemme den månedlige Mystery Readers Book Group, som jeg har tilmeldt mig, og som jeg glæder mig til at være en del af. Så alene i den kommende måned fandt jeg 10 billige eller gratis aktiviteter i nærheden af ​​mig, bare fra offentlige biblioteker.

Kig ind i dine samfunds kvindeklubber

Kvindeklubber er en del af en national sammenslutning af kvindeklubber og mødes en aften om måneden. De tilbyder også en social time, samt muligheder for at tilmelde sig frivillige aktiviteter. Jeg er også en del af Junior League, nu som opretholdende medlem efter at have været aktivt medlem i mange år. Den forbindelse giver mig også bekendtskaber, som jeg har kendt længeat lære de nyeste medlemmer at kende.

Kvindeorganisationer er generelt meget imødekommende, og nytilkomne får til at føle sig værdsat og ønsket. Der er årlige kontingenter, der varierer i beløb, men der er normalt økonomisk hjælp, hvis det er nødvendigt.

Find en detailsponsoreret begivenhed

Mange forhandlere tilbyder foredrag og aktiviteter i håb om at få gang i forretningen, men kræver normalt ikke et køb for at deltage. Min lokale brugte boghandel har lejlighedsvis en åben mikrofon-aften. Det er sjovt at lytte til de modige nye forfattere, der rejser sig foran et støttende publikum og deler deres arbejde. En lokal vinhandler bød netop på en snak om vin- og osteparringer med gratis smagninger. Jeg glæder mig til den kommende vin og chokolade snak!

Tjek Lokal for lokale begivenheder fra regeringen

Der er kunstråd med deres foredrag og galleriåbninger. Eller borgerforeninger for dem, der ønsker at holde sig ajour med bystyrespørgsmål. Og endda organisationer, der er specifikke for din egen lokalitet, såsom vandreklubber.

Det er nemt at finde gratis aktiviteter, hvis du ved, hvor du skal lede efter dem!

>LÆS: SÅDAN FINDER DU VENNER I DEN DIGITALE ERA

>LÆS: 4 TIP TIL AT HOLDE TILBINDELSE MED VENNER